{{ basket . total_qty }} 0

Suferința și natura vindecării

Marți, 9 Mai 2017
Invitat: dr. Daniel Hinshaw
Odată cu secularizarea crescândă, perspectiva unică asupra sănătății și îngrijirii ei dezvoltată de Tradiţia creştină s-a pierdut într-o mare măsură. Bună parte din arsenalul metodelor medicale moderne este de mare folos și poate fi recunoscută ca binecuvântată și în acord cu învățătura și practica tradițională creștină; o altă parte semnificativă nu este, şi atunci este interesul şi datoria noastră să ne informăm cu privire la ceea ce, prin tratarea trupului, poate aduce atingere mântuirii sufletului.

Invitaţi:
dr. Daniel Hinshaw - profesor de chirurgie și paleație la Universitatea Medicală din Michigan, la Universitatea Transilvania din Brașov și la Seminarul Sfântul Vladimir din New York

dr. Jane Hinshaw - instructor clinic de psihiatrie la Universitatea din Michigan

dr. Pavel Chirilă - Director al Fundaţiei Sfânta Irina.
În 2006, fundaţia a construit Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina”, care are ca scop îngrijirea specializată a bolnavilor de cancer şi leucemie aflaţi în stadiu avansat. Fundaţia Sfânta Irina a inaugurat pe 25 septembrie 2012, în localitatea Slatina-Nera din judeţul Caraş-Severin, lucrările de construcţie a Clinicii Nera – Centrul pentru Cercetări în Recuperare Oncologică.

pr.dr. Tudor Ciocan - preot misionar, capela Spitalului Clinic de Ortopedie Foişor din Bucureşti.
Carte
pentru suflet
Carte pentru suflet
De peste 20 de ani, îți aducem cele mai noi apariții editoriale
pentru toate preferințele și toate gusturile
Livrare rapidă, național și internațional
rapid, comod, convenabil
Cea mai bogată ofertă de carte religioasă și nu numai
la noi găsești toate cărțile care contează